Zaalverhuur

Op de eerste en tweede verdieping vind je drie zaaltjes. Ze zijn uitstekend geschikt voor feestjes, workshops, vergaderingen en opleidingen, al dan niet met aangepaste catering. Elke zaal heeft een eigen karakter. Vraag gerust om een rondleiding.

Clementine

De prachtige zolderverdieping is vernoemd naar Clementine, de charmante laatste bewoonster van ons pand. De ruimte biedt plaats aan 40 personen: ideaal voor een feest. Graag met eten erbij? We voorzien met plezier een buffet. Wat de pot schaft bepalen we samen. De gasten eten aan tafel of genieten van een walking dinner – aan jou de keuze.

Chevalier

In zaal Chevalier op de eerste verdieping kun je à la carte eten. Je geniet er in alle rust van je lunch of diner. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras. Chevalier biedt plaats aan maximum 20 personen.

Mar(r)in

Wil je graag in een eigen ruimte à la carte eten met een groep van maximum 10 personen? Boek dan zaal Mar(r)in, die net als Chevalier vernoemd is naar de voormalige brouwerij Chevalier-Marin. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en geeft uit op het terras.

Vergaderen, workshop of opleiding?

Dat kan in een van onze zalen. Combineer je evenement met een eetformule op maat. Vergeet kleffe broodjes. Gedaan met die middagdip na een zware lunch… Vertel ons wat je wil organiseren, en wij zorgen voor de rest. Een scherm, beamer en flipchart zijn vrij te gebruiken.