ZAALTJES

Op de eerste en tweede verdieping van café-bistro Het Looks vind je drie mooie zaaltjes. Een feestje met vrienden of familie gepland? Een vergadering met je vereniging? Teambuilding met collega’s? Een andere activiteit? De zaaltjes zijn geschikt voor 8 tot 60 personen. Neem vrijblijvend contact voor meer info over het gebruik van onze zaaltjes en de mogelijke formules.

In zaal Clémentine, op onze zolder, voorzien we met plezier een buffet. Wat de pot schaft bepalen we in overleg. Al je gasten schuiven mee aan tafel aan of ze genieten van een walking dinner.

In de twee zaaltjes op de eerste verdieping eet je à la carte. Je geniet er in alle rust van je lunch of diner. Schijnt de zon, dan kan je ook naar het terras op de eerste verdieping verhuizen.

Niet alleen lunchen of dineren, maar ook andere plannen of ideeën? Ook daar denken we graag over mee. Wil je bijvoorbeeld ’s ochtends al starten met een ontbijt, lekkere sapjes, koffie en thee? En plan je na de middaglunch een rustige wandeling in het groen?

Mar(r)in – Zaal Mar(r)in op de eerste verdieping is geschikt voor groepen tot 10 personen.


Chevalier – Zaal Chevalier, die je ook vindt op de eerste verdieping, is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Clementine - 60 personen

Clementine – Zaal Clementine vind je op de zolderverdieping. Ze is geschikt voor grotere groepen tot 60 personen. De naam van de zaal is een ode aan de laatste bewoonster van het pand.